پرش به محتوا

هزینه توسعه اپلیکیشن موبایل در سال 1401

    هزینه توسعه اپلیکیشن موبایل در سال 1401

    هزینه ساخت یک اپلیکیشن چقدر است؟ احتمالا هر شرکت توسعه اپلیکیشن موبایل بارها با این سوال مواجه شده است .در AppStore و Google Play اپلیکیشن های زیادی با ویژگی های مختلف وجود دارد که هر کدام اهداف متفاوتی دارند. هر کدام از این اپلیکیشن ها سهمی از بازار دارند. اما هزینه ساخت این اپلیکیشن ها چقدر است؟

    توسعه اپلیکیشن هم مانند خرید یک ماشین یا ساخت یک خانه است. به عنوان مثال، قیمت یک خانه به موقعیت آن، اندازه، تعداد اتاق خواب، مبلمان و غیره بستگی دارد. جزییات کوچکتری هم وجود دارد که روی هزینه تاثیر گذار است اما ممکن است در ابتدا به ذهن ما هم نرسد. همین امر در مورد اپلیکیشن نیز صادق است.

    بر اساس نظرسنجی که  Clutch.co از 12 شرکت موفق توسعه اپلیکیشن موبایل انجام داده است میانگین هزینه توسعه اپلیکیشن بین 150 تا 500 میلیون تومن است، اما می تواند تا یک میلیارد تومن یا بیشتر هم افزایش پیدا کند. در واقع هزینه توسعه اپلیکیشن بیشتر به عملکرد و زمان لازم برای پیاده سازی آن بستگی دارد.

    هزینه توسعه اپلیکیشن موبایل به چه عواملی بستگی دارد

    1.ویژگی ها و پیچیدگی فنی آنها

    توسعه یا ادغام بعضی از ویژگی‌ها می‌تواند هزینه توسعه اپلیکیشن را افزایش دهد.

    این عناصر عبارتند از:

    • یکپارچه سازی API های third party
    • یکپارچه سازی سیستم های صورتحساب (خریدهای درون برنامه ای یا پیاده سازی درگاه های پرداخت)؛
    • رمزگذاری پایگاه داده؛
    • پنل مدیریت پیچیده با توابع زیاد
    • تعامل سفارشی بین کاربران (در شبکه های اجتماعی)؛
    • توسعه ویژگی های جدید (حتی اگر اپلیکیشن عملکرد محدودی داشته  باشد)

    همه این ویژگی ها می توانند زمان و هزینه مورد نیاز برای توسعه اپلیکیشن موبایل را افزایش دهند. به طور کلی، هر چقدر ویژگی های بیشتری در اپلیکیشن وجود داشته باشد، زمان بیشتری برای توسعه آن صرف می شود و قیمت آن هم بالاتر می رود.

    2. سیستم عامل (iOS، Android)

    ساخت اپلیکیشن برای اندروید تقریبا به اندازه IOS زمانبر است. اما گاهی اوقات این زمان متفاوت خواهد بود. زیرا بعضی از ویژگی ها در الگوریتم های خاصی پیاده سازی می شوند که همین امر باعث افزایش زمان و به دنبال آن افزایش هزینه می شود.

    برای توسعه اپلیکیشن به کمک راه حل کراس پلتفرم می توان قیمت نهایی را کاهش داد ولی این کار باعث کاهش کیفیت اپلیکیشن می شود.

    مزیت اصلی اپلیکیشن های بومی عملکرد بالا، سرعت و استیبل بودن آنهاست. بر خلاف اپلیکیشن های بومی،اپلیکیشن های ترکیبی(hybrid) عملکرد بسیار ضعیفی دارند زیرا باید به یک صفحه وب که در پوسته اپلیکیشن بومی جاسازی شده است مراجعه کنند. این موضوع باعث مشکلاتی در طراحی می شود، زیرا IOS و اندروید دارای UI ، UX ها و پلتفرم های مختلفی هستند که هر کدام ویژگی های خاص خود را دارند.

    به طور کلی، اپلیکیشن های بومی پایدارتر هستند و به راحتی می توان آنها را با نسخه های جدید سیستم عامل ها تطبیق داد.

    اگر بودجه محدودی دارید، پیشنهاد می کنیم ابتدا با یک پلتفرم شروع کنید و بعد در صورت موفقیت، پلتفرم بعدی را دنبال کنید.

    هنگام انتخاب یک پلتفرم، قدم اول این است که بررسی کنید تا ببینید مخاطبان هدف شما از کدام پلتفرم اندروید یا IOS بیشتر استفاده می کنند. پس از این کار با پلتفرمی شروع کنید که کاربران شما بیشتر از آن استفاده می کنند.

    3. طراحی سفارشی / انیمیشن های پیچیده

    نه تنها ویژگی ها، بلکه عناصر طراحی نیز می توانند بر هزینه توسعه تأثیر بگذارند. طراحی می تواند بومی یا سفارشی باشد.

    نوع اول را می توان به راحتی و بدون اینکه روی قیمت تاثیر زیادی بگذارد اجرا کرد. اما وقتی صحبت از طراحی سفارشی یا انیمیشن های پیچیده می شود، ممکن است دو یا حتی سه برابر بیشتر از توسعه یک ویژگی معمولی طول بکشد. زمان لازم برای ایجاد این عناصر هم باید در نظر گرفته شود.

    4. تیم / فریلنسر و شرایط آنها

    قیمت توسعه اپلیکیشن موبایل به تیمی که قرار است با آن کار کنید هم بستگی دارد. انتخاب پیمانکاری که بتواند با نیازهای شما مطابقت داشته باشد و پروژه شما را همانطور که می خواهید به اجرا درآورد می تواند یک چالش باشد. بالاترین قیمت همیشه به معنای بهترین کیفیت نیست، با این حال انتخاب پیمانکاران ارزان می تواند یک قرعه کشی عالی باشد - یا برنده می شوید و پول پس انداز می کنید یا ضرر می کنید و دو بار هزینه پرداخت می کنید.

    هزینه توسعه بین کشورها بسیار متفاوت هست. بر اساس آمار، شرکت های آمریکایی بالاترین نرخ ساعتی را دارند. توسعه دهندگان اپلیکیشن موبایل هندی کمترین قیمت را دارند.هر چند که در سالهای اخیر به دلیل نرخ بالای دلار تمایل به کار کردن باشرکت ها و فریلنسرهای ایرانی بسیار بیشتر از هندی ها شده است.

    هزینه توسعه اپلیکیشن موبایل می تواند به موارد زیر هم بستگی داشته باشد:

    • موقعیت ،سطح زیرساخت و اقتصاد؛
    • اندازه شرکت؛
    • میزان تجربه؛
    • رویکرد توسعه
    5/5 - ( 1 امتیاز )

    دیدگاه شما نگاه ما رو عوض میکنه !

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    پشتیبانی آنلاین