پرش به محتوا

هزینه ایجاد یک اپلیکیشن روان درمانی چقدر است؟

    مردم از جلسات اجتماعی دور شده و بچه ها به وسایل وابسته شدند، متأسفانه زندگی فعلی عموم افراد فضایی استرس زا را در اطراف همه ایجاد کرده است. در واقع، در سبک زندگی مدرن، سلامت روان به کلی نادیده گرفته شده است که در واقع منجر به مشکلات اضطراب، افسردگی و بیماری های روانی در میان بخش بزرگی از مردم شده است. وجالبترین مسئله این است که مردم از مراجعه به یک پزشک برای رسیدگی به مسائل روانی ضعیف خود تردید دارند.

    با توجه به بررسی های انجام شده 25 درصد از مردم کشور از اختلالات روانی رنج می‌برند، 60 درصد مردم از بیماری روانی خود اطلاع ندارند،40 درصد مردم با وجود آگاهی از ابتلا به اختلالات روانی نزد پزشک نمی‌روند.

    علی اسدی، معاون دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت در رابطه با تعداد افرادی که در ایران دارای اختلال روانی هستند، گفت: در گروه سنی 14 تا 65 سال یعنی میان 50 میلیون نفر از جمعیت کشور، حدود 23 تا 25 درصد آنها یک اختلال روان پزشکی هستند یا یک اختلال روانی را تجربه کردند در واقع تعداد این افراد بالغ بر 12 تا 15 میلیون نفر است و افراد زیادی اضطراب یا علائم افسردگی را تجربه کردند که اگر درمان را نادیده بگیرند، مدت طولانی تری رنج می برند.

    گفته می شود 50 درصد اختلالات روانی از 14 سالگی شروع می شود

     براساس آمار 60 درصد مردم از بیماری‌ها و اختلالات روانی خود بی خبر هستند

    در چنین سناریوی چالش‌ برانگیزی، اپلیکیشن‌های روان‌ درمانی به یک نعمت در بخش مراقبت‌های بهداشتی پزشکی تبدیل میشوند. اما به نظر می رسد طراحی یا توسعه یک اپلیکیشن روان درمانی برای بیماران سلامت روان، چالش بزرگی برای ارائه خدمات مراقبت های بهداشتی باشد. اول، به درک دقیق و عمیقی از طراحی برنامه نیاز داریم که به شما کمک می کند تأثیر بیشتری بر افراد با روانشناسی های مختلف داشته باشید و آنها را تحریک کنید تا به درمان هایی که برای آنها طراحی شده است نگاه کنند.

    اگر می خواهید یک برنامه روان درمانی ایجاد کنید، اما مطمئن نیستید که از کجا شروع کنید و چه چیزی را در یک برنامه جستجو کنید، پس در مکان مناسبی هستید.


    بخوانید: هزینه طراحی اپلیکیشن مدیریت املاک چقدر است؟


    در این مطلب به عناوین زیر میپردازیم:

    • بررسی اجمالی بازار: استدلال هایی برای ایجاد یک برنامه سلامت روان
    • دلایل راه اندازی اپلیکیشن سلامت روان و توسعه آن
    • چگونه یک اپلیکیشن سلامت روان بسازیم؟
    • چه نوع برنامه روان درمانی را می توانید ایجاد کنید؟
    • چه ویژگی هایی یک برنامه را در درمان بیماری سلامت روان افراد موثر می کند؟
    • حریم خصوصی و محرمانه بودن برنامه های موبایل برای سلامت روان
    • چگونه از اپلیکیشن بیماری روانی خود درآمد کسب کنید؟
    • هزینه ایجاد یک اپلیکیشن موبایل سلامت روان چقدر است؟

    برای درک بهتر این نکات را عمیقاً بررسی می کنیم پس تا انتهای مطلب با ما باشید.

    دلایلی برای ایجاد یک اپلیکیشن سلامت روان

    در سال های اخیر، مسائل مربوط به سلامت روان در ایران در مرحله هشدار دهنده ای قرار گرفته است. در واقع، مردم از مشکلات سلامت روانی از جمله اختلالات رفتاری، بیماری‌های روانی، افسردگی و غیره رنج می‌ برند.

    در گروه سنی 14 تا 65 سال یعنی میان 50 میلیون نفر از جمعیت کشور، حدود 23 تا 25 درصد آنها دارای یک اختلال روان پزشکی هستند.

     براساس آمار 60 درصد مردم ایران از بیماری‌ ها و اختلالات روانی خود بی خبر هستند.

    حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد نوجوانان و جوانان مشکلات روان پزشکی و روانشناختی دارند، این بدین معنا نیست که ۷۰ یا ۸۰ درصد مابقی از سلامت روان خوبی برخودار هستند چرا که مدل بررسی متمرکز شده به اختلالات روانی میباشد نه سلامت.

    متخصصان می‌گویند میزان شیوع افسردگی، اضطراب و استرس در تهران 34 درصد افزایش یافته است ( با توجه به اتفاقات اخیر)

    به طور خلاصه: با این آمارها مشخص است که هر سال تقاضا برای اپلیکیشن های روان درمانی در حال افزایش است واین بیماری افراد را به یک بحران بهداشت روانی حتی مقدماتی سوق می دهد. قبل از اینکه مستقیماً برای استخدام یک شرکت توسعه اپلیکیشن تلفن همراه برای ایجاد راه حل اقدام کنید، بسیاری از شما تعجب می کنید که چرا مردم ترجیح می دهند به جای مراجعه حضوری به درمانگر به دنبال راه حل های درمانی قوی باشند؟ در اینجا چند دلیل عمده ذکر شده در زیر آمده است.

    چرا اپلیکیشن‌های سلامت روان این روزها بسیار محبوب شده‌اند؟

    مسائل مربوط به سلامت روان به مرحله هشدار دهنده ای رسیده است که در آن افراد باید به دنبال روش های درمانی برای حفظ تعادل سلامت روان خود باشند. به جای مراجعه به یک متخصص، افراد ترجیح می دهند احساسات خود را پنهان کنند و اعمال خود را کنترل کنند بدون اینکه بدانند این امر باعث بدتر شدن وضعیت آنها می شود. و این بیماری نیز سبب افزایش سطح اضطراب شده است.


    اینجاست که اهمیت اپلیکیشن‌ های روان‌ درمانی و جلسات سلامت روان در سطح ایران اهمیت پیدا می‌کند و در کانون توجه قرار می‌گیرد. بسیاری از شما هنوز در تعجب هستید که چرا جلسات دیجیتال درمانی این روزها این همه محبوبیت پیدا کرده است؟

    بسیاری از بیماران مبتلا به بیماری روانی قادر به پرداخت هزینه های درمانی طولانی مدت نیستند.


    اپلیکیشن‌های آنلاین روان‌ درمانی در این زندگی پر شتاب به کار می‌آیند، زیرا مردم زمانی برای بازدید از جلسات منظم ندارند.
    یک برنامه بیماری های روانی دارای فهرستی از درمانگران و مشاوران همراه با توضیحات و رتبه بندی است، بنابراین نیازی نیست که بیماران وقت خود را با مراجعه به درمانگر برای جلسات منظم تلف کنند، این انعطاف پذیری برای رزرو یک جلسه طبق برنامه و در دسترس بودن شما را افزایش می دهد.

    جلسات به این شیوه با درمانگر این ترس را کاهش می دهد که کسی در مورد درمان شما بداند و آن را مسخره کند. در واقع جلسات و اطلاعات شخصی شما بسیار امن نگه داشته خواهد شد.

    چگونه یک اپلیکیشن سلامت روان بسازیم؟


    وقتی نوبت به توسعه یک اپلیکیشن موبایل می رسد، بسیاری از کسب و کارها آن را به سادگی داشتن یک ایده اپلیکیشن و یک تیم توسعه اپلیکیشن موبایلی می دانند که به شما در بازاریابی آن کمک می کند. اما، واقعیت این است که همه چیز بسیار بیشتر از کد نویسی یک برنامه است. اگر برای ایجاد یک برنامه سلامت روان آماده هستید، آنچه را که باید در نظر بگیرید بررسی کنید.

    چه نوع برنامه بیماری روانی را باید ایجاد کنید؟

    • اپلیکیشن های اختلالات روانی

    در حالی که چندین برنامه اختلال روانی در بازار موجود است که به افراد مبتلا به افسردگی کمک می کند. برخی از اصول مبادله پیام یا تماس با درمانگران برای ساختن یک اپلیکیشن استفاده می کنند. در حالی که دیگران برای ارائه نکات بهبود سلامت روان، برنامه های آموزشی خلق و خوی خود هدایت شونده یا عناصر بازی گونه طراحی شده اند. نقش اساسی این اپلیکیشن‌های اختلالات روانی، درمان بیماری‌هایی مانند اسکیزوفرنی و روان‌ پریشی است.
    برای موفقیت آمیز کردن این مدل اپلیکیشن، می توانید به یک شرکت توسعه نرم افزار رجوع کنید که برای افراد مبتلا به اختلالات روانی طراحی شده و به عنوان مکمل درمان های سنتی کار می کند. در چنین اپلیکیشن‌های حرفه‌ای، کاربران مبتلا به اختلالات روان‌شناختی، پزشکان را به صورت 24 ساعته در اختیار خواهند داشت و حداکثر سود را برای کاربران به ارمغان می‌آورند. برای موفقیت آمیز بودن آن، باید ویژگی هایی مانند نظارت، آموزش مهارت های شناختی و درمانی را در بر گیرد. افراد در اواسط 20 سالگی می توانند با خیال راحت از این برنامه استفاده کنند.

    • برنامه های خود بهبودی

    همانطور که از نامش پیداست، اپلیکیشن های خود بهبودی برای خود بهبودی ساخته شده اند. اپلیکیشن‌هایی مانند خود یاری برای ترک عادت‌های بد، پرورش تفکر مثبت، مدیریت اضطراب، نظارت بر خود، رد یابی نوسانات خلقی و موارد دیگر طراحی شده‌اند. اگر هدف شما ارائه درمانی برای بهبود خود است، ارائه تکنیک های مدیتیشن و تنفس، آرامش صوتی و موارد دیگر عالی خواهد بود.

    • برنامه های ضد اعتیاد

    چه سیگار یا اعتیاد به مواد مخدر، این نوع راه حل های برنامه می تواند کمک بزرگی به شما ارائه دهد. همچنین با این راه‌ حل‌های برنامه، افراد می‌توانند مدت زمان مبارزه با اعتیاد خود را پیگیری کنند. علاوه بر این، می توانید چنین نقل قول های انگیزشی را برای کاربران ارسال کنید یا کتاب هایی را پیشنهاد دهید که الهام بخش آنها باشد و در نهایت به آنها در رهایی از یک عادت بد کمک کنید.

    • اپلیکیشن های استرس و اضطراب

    این برنامه‌ها مخصوصاً برای افرادی طراحی شده‌اند که با استرس و اضطراب دست و پنجه نرم می‌کنند یا با حملات پانیک شدید مواجه می‌شوند. با نظارت مداوم بر نوسانات خلقی، ضربان نبض، یا داشتن جعبه ابزار اضطراب 24 ساعته یا دفترچه خاطرات در برنامه، به کاربران کمک می کنید تا از راه حل های بهتری استفاده کنند. در واقع، با استفاده از چنین نکات و تکنیک های متخصص برای افزایش خلق و خو، می توانید تغییرات طولانی مدتی در الگوهای تفکر و رفتار آنها ایجاد کنید.

    اگر قصد دارید یک برنامه اختصاصی برای درمان هر گونه اختلال سلامت روان ایجاد کنید یا ترجیح می دهید ترکیبی از دسته های مختلف بسازید، باید مجموعه مناسبی از ویژگی ها و عملکردها را پیاده سازی کنید تا آن را برنده کنید. همچنین می توانید به رجوع به یک شرکت توسعه اپلیکیشن فکر کنید که به شما کمک می کند ایده برنامه خود را به یک راه حل عالی تبدیل کنید. بنابراین هر زمان که به فکر ساختن یک اپلیکیشن روان‌ درمانی هستید، باید به دنبال این ویژگی‌ها باشید تا در یک اپلیکیشن سلامت روان گنجانده شود.

    چه ویژگی هایی در یک اپلیکیشن درمان بیماری و سلامت روان افراد موثر میباشد؟

    ابزار و تکنیک‌هایی وجود دارند که می‌توانند در برنامه‌های سلامت روان مدرن مانند رفتار شناختی، درمان‌ تعهد، برنامه‌های آموزشی خلق و خو، اپ های با تنظیمات سفارشی‌سازی شده و غیره اجرا شوند. بنابراین قبل از اینکه گیج شوید که چه چیزی باید در برنامه قرار دهید، در اینجا ما ویژگی های درجه یک را برای ایجاد یک برنامه سلامت روان شناسایی کرده ایم.
    بیایید مستقیماً به چنین ویژگی‌هایی بپردازیم که از برنامه‌های برتر سلامت روان استخراج شده‌اند که به شما کمک می‌کنند یک برنامه سلامت روان ایجاد کنید.


    بخوانید: طراحی اپلیکیشن تناسب اندام


    • شبانه روزی: هنگامی که برنامه دانلود شد، مهم است که کاربران خود را از طریق برنامه راهنمایی کنید و همه این خدمات، عملکردها و ویژگی ها را به وضوح توضیح دهید. همچنین می‌توانید به یک توسعه‌ دهنده اپلیکیشن مراجعه کنید و کمی تحرک احساسی اضافه کنید که دستورالعمل‌ها را به گونه‌ای ارائه می‌کند که کاربر احساس رضایت کند.
    • ایجاد نمایه کاربری: با استفاده از اعتبار ایمیل یا شماره تلفن، کاربران می توانند در برنامه ثبت نام کرده و یک نمایه ایجاد کنند.
    • تنظیمات: کاربرانی که با بیماری سلامت روان دست و پنجه نرم می‌کنند باید تنظیمات آن برنامه را برای بهترین تجربه انجام دهند. به عنوان مثال، به کاربران اجازه دهید تنظیماتی در سطح صدا، دفعات اعلان‌ها، انتخاب موضوع، تنظیم یادآور برای جلسات خود و موارد دیگر انجام دهند.

    • تماس صوتی - تصویری: مانند هر برنامه پیام رسان دیگری، تماس های صوتی و تصویری عناصر اصلی برای برقراری ارتباط یکپارچه هستند، به همین ترتیب، این ویژگی در زمینه برنامه های سلامت روان پزشکی از راه دور بسیار مرتبط است. با استفاده از این ویژگی، کاربران می توانند تماس های صوتی یا تصویری را با پزشک یا روش های درمانی را انجام دهند.
    • اعلان‌ها: اعلان‌ها می‌توانند مهم‌ترین عنصر برنامه روان‌ درمانی شما باشند، زیرا می‌توانند وظایف برنامه‌ریزی شده را به کاربران یادآوری کنند یا می‌توانند به آرامی از کاربران بخواهند که روز خود را به اشتراک بگذارند. همچنین در صورت اعلام هرگونه تخفیف در خدمات به شما کمک خواهد کرد.
    • ردیابی خلق و خو: افرادی که با افسردگی، اختلال دوقطبی یا اختلال خلقی دست و پنجه نرم می کنند، می توانند به این ویژگی در اپلیکیشن بیماری روانی دسترسی داشته باشند. با ردیابی حالات، کاربران بهتر می توانند درک کنند که دقیقاً چه چیزی باعث ایجاد خلق و خوی آنها می شود و می توانند بر اختلالات خود کنترل بیشتری داشته باشند و احتمالاً محرک ها و تغییر خلق و خو را برطرف کنند.
    • اشتراک گذاری داده ها: با استفاده از این ویژگی، کاربران می توانند برنامه ها را در سایت های شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارند تا از حمایت دوستان و اعضای خانواده، مراقبان و غیره برخوردار شوند. در واقع، این ویژگی به تبلیغات درون برنامه ای و افزایش آگاهی کمک می کند.
    • گروه‌های همفکر ایجاد کنید: وقتی اطرافیان شما نیز با همین مسائل برخورد می‌کنند، برخورد با برخی راحت‌ تر و آسان‌تر می‌شود. برای گنجاندن این ویژگی، می‌توانید به یک توسعه‌ دهنده اپلیکیشن تلفن همراه مراجعه کنید که به ایجاد گروهی از انجمن‌ ها در برنامه‌های شما کمک می‌کند و تسهیلات متنی، چت ویدیویی یا انجام بحث‌های گروهی را فراهم می‌کند، به افراد اجازه می‌دهد دستاوردهای خود را به اشتراک بگذارند، با هم اهداف تعیین کنند و موارد دیگر.
    • تکنیک های تمدد اعصاب: با استفاده از این ویژگی می‌توانید تکنیک‌های تنفسی، جلسات مدیتیشن هدایت‌شده و بدون هدایت، ارسال نقل قول‌های مثبت و موارد دیگر را پیشنهاد دهید که به آرامش روحیه کمک می‌کند.
    • یافتن درمانگر: بر اساس نیازهای مختلف پزشکی، به کاربران اجازه دهید درمانگران را در برنامه ها مرور کنند. همچنین با دسترسی به داده‌های پزشکی کاربران و یک اپلیکیشن سلامت روان می‌توان الگوریتمی را برای پیشنهاد برخی درمانگران مرتبط ارائه داد.

    ویژگی های پیشرفته برای ایجاد برنامه روان درمانی

    • نظارت بر خود: در نسخه پیشرفته اپلیکیشن های سلامت روان، می توانید این ویژگی را اضافه کرده، این ویژگی به درج متغیرهای مختلف توسط کاربر نیاز دارد. معمولاً ویژگی‌های خود نظارتی به ردیابی سطوح استرس، تجزیه و تحلیل الگوهای خلقی، الگوهای خواب و موارد دیگر کمک می‌کنند.
    • داشبورد: بینش هایی را برای بررسی و مدیریت پیشرفت بیمار ارائه می دهد. داشبورد گزارش های تحلیلی از اطلاعات جمع آوری شده توسط کاربر را نشان می دهد. با در نظر گرفتن این بینش ها، تحلیل سوابق سلامتی شما برای درمانگران آسان تر می شود و می توانند جلسات را بر اساس آن تنظیم کنند.
    • هوش مصنوعی و ML: هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی دست به دست هم می دهند تا با پایگاه داده ها و پیش بینی ها سروکار داشته باشیم. با این ویژگی های مبتنی بر فناوری در برنامه ها، یک برنامه می تواند رفتار کاربر را به روش های بهتری ردیابی کند.
    • بازی گونه سازی: برای اینکه کاربران را درگیر خود نگه دارید و آنها را از بیماری خود منحرف کنید، می توانید بازی گونه سازی را در نظر بگیرید. بازی‌های سلامت روان مختلفی در دسترس هستند، اما مینی‌ بازی‌ها به افراد کمک می‌کنند تا مهارت‌های شناختی خود را تقویت کنند و به اندازه‌ای موفق هستند که حواس خود را آرام کنند.

    حریم خصوصی و محرمانه بودن برنامه های موبایل برای سلامت روان

    آیا اپلیکیشن بیماری روانی شما به اندازه کافی برای کاربران ایمن و قابل اعتماد است؟ اگر نه پس چگونه آن را درست کنیم؟

    هنگام توسعه یک برنامه ذهنی موفق، قابلیت اطمینان عامل مهمی است و مردم به دنبال درمان یا جلسات بهبود سلامت روان از پلتفرمی هستند که ایمن است، حریم خصوصی برنامه به افراد کمک می کند تا ترس خود را از قرار گرفتن در معرض دیگران به دلیل بیماری پزشکی خود به حداقل برسانند.

    با این حال، وقتی صحبت از افزایش حریم خصوصی برنامه‌های روان‌ درمانی به میان می‌آید، ارزش رجوع به شرکت توسعه‌ دهنده اپلیکیشن را دارد که به شما امکان می‌دهد تمام این سیاست‌ها و مقرراتی را که به شما در ایجاد اعتماد سازی کمک می‌کنند، ادغام کنید. اکنون این مسئله اصلی پیش روی ما قرار می گیرد، این که دستورالعمل های نظارتی مختلفی در کشورهای مختلف برای ارائه دهندگان سلامت روان وجود دارد تا از حریم خصوصی کاربران محافظت کنند.
    بیایید نگاهی بیندازیم به آنچه باید در نظر بگیریم تا برنامه شما ایمن به نظر برسد.

    • رمزگذاری داده ها:

    این یکی از اقدامات اساسی حفاظت از داده است که مشاغل باید برای جلوگیری از هرگونه نشت داده ها از آن پیروی کنند. اطمینان حاصل کنید که داده های ذخیره شده و به اشتراک گذاشته شده در تمام مراحل رمزگذاری می شوند.

    چگونه از اپلیکیشن بیماری روانی خود کسب درآمد کنیم؟

    راه‌اندازی اپلیکیشن روان‌ درمانی با پیاده‌ سازی ویژگی‌های ذکر شده در برنامه، تصمیمی سودآور خواهد بود. قبل از اینکه مستقیماً برای رجوع به یک توسعه‌ دهنده اپلیکیشن موبایل عجله کنید، باید نگرانی‌هایی در مورد استراتژی‌های کسب درآمد داشته باشید. اما سوال این است که چگونه به شما کمک می کند تا از سرمایه گذاری در کسب و کار خود پول در بیاورید؟ بیشتر کسب‌ و کارها به این واقعیت توجه دارند که اپلیکیشن‌های بیماری‌های روانی برای تجارت شما سودآور هستند.

    بنابراین در اینجا بالقوه ترین استراتژی های کسب درآمد از برنامه ها وجود دارد که به شما کمک می کند از طریق برنامه های کاربردی سلامت روان درآمد کسب کنید:

    • خرید درون برنامه ای

    این یکی از قوی‌ترین راه‌ها برای کسب درآمد از طریق اپلیکیشن بیماری‌های روانی است که به کاربران امکان می‌دهد محصولات بیشتری مانند روغن‌های ضروری شفابخش، شمع‌های معطر، داروهای تقویت‌کننده خلق و خو و غیره را خریداری کنند.

    • طرح های اشتراک

    به کاربران این امکان را می دهد که بر اساس کارمزدهای ماهانه، سه ماهه یا سالانه، از مزایای اضافی خدمات به صورت گزینه ای برای طرح های اشتراک بهره مند شوند. با این طرح ها، کاربران می توانند در بسته های درمانی صرفه جویی کنند و به اعضای ممتاز اپلیکیشن تبدیل شوند.

    • تبلیغات درون برنامه ای

    با ارائه یک فضای تبلیغاتی در برنامه خود به مشاغل شخص ثالث، می توانید درآمد زیادی کسب کنید.

    • دانلودهای پولی

    با دانلودهای پولی، کاربران در واقع می توانند جلسات درمانی یا تکنیک هایی از این قبیل را دانلود کنند که حتی می توانند به صورت آفلاین تمرین کنند.

    هزینه ساخت اپلیکیشن سلامت روان چقدر است؟


    برآورد هزینه توسعه اپلیکیشن بدون اطلاع از الزامات تجاری و ساختار اپلیکیشن یکی از پیچیده ترین پیش بینی ها است. از آنجایی که هزینه توسعه برنامه عمدتاً به پیچیدگی، طراحی برنامه، ویژگی‌ها و قابلیت‌ها، زمان توسعه و هزینه ساعتی توسعه‌ دهنده بستگی دارد.

    نتیجه گیری

    در پی ابهامات، جایی که مردم از چنین موقعیت های استرس زا گذر می کنند، حفظ تعادل سلامت روان برای اکثر مردم در سراسر ایران به یک وظیفه چالش برانگیز تبدیل شده است. اپلیکیشن درمانی با ارائه جلسات درمانی آنلاین بسیار مؤثر، مشاوره در مورد مسائل مربوط به سلامت روان و موارد دیگر عالی عمل می‌کنند. بنابراین استخدام یک شرکت توسعه دهنده اپلیکیشن موبایل برای ایجاد یک اپلیکیشن روان درمانی می تواند تصمیم خوبی باشد با انعطاف پذیری رزرو جلسات درمانی آنلاین، انتخاب درمانگر و درمان خود، افراد دسترسی به این برنامه ها را راحت تر از کلینیک های حضوری می یابند.

    بنابراین اگر به دنبال ایده توسعه برنامه درمانی یا توسعه دهندگان برنامه تلفن همراه هستید که بتواند به شما کمک کند برنامه ای را راه اندازی کنید که درمان موثر سلامت روان را ارائه می دهد، می توانید با ما تماس بگیرید.

    5/5 - ( 1 امتیاز )

    دیدگاه شما نگاه ما رو عوض میکنه !

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    برچسب‌ها:
    پشتیبانی آنلاین